För sent att skaffa extraljus?

Vi är snart framme i februari och jag har fortfarande inte fått på några extraljus fram tills nu, trots att jag ursprungligen hade planerat att handla dom redan i i början av september. Det har varit mycket att stå i och det känns som att jag aldrig riktigt hittat den tid jag behöver, förrän nu. Bättre sent än aldrig som man brukar säga, men idag har jag äntligen lyckats installera mina extraljus från Ljusgiganten. Ett tag funderade jag på om Xenon hade varit bäst att välja men efter noggrann undersökning så föll till slut valet på led. Fördelarna är många men det är framförallt antal brinntimmar och uppstartstiden som fick mig slutligen att ta detta beslut. Jag hade helst velat ha 4 extraljus men fick inte riktigt plats så istället fick det bli ett extraljuspaket med 3 lampor, en stor skillnad jämfört med tidigare. Det jag tycker är positivt med dessa extraljus är att dom inte sprider ljuset åt alla olika håll, det blir liksom inget spilljus som bländar när man kör i mörkret. Ljusbilden är väldigt bra och man får ett fylligt högintensivt ljus precis där man behöver det som mest. Positionsljuset är ett plus i kanten men absolut inte nödvändigt för den som inte vill koppla in det. Jag vill varmt rekommendera detta extraljuspaket från Super Vision och sett till priset är prestanda långt över förväntan.